Cecil Παρθένο Λάδι Καρύδας Βιολογικό 500gr

 11.20

In Stock

Βιολογικό Ακατέργαστο 100% Παρθένο Λάδι Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης!

Οργανικό λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης από την ψύχα της καρύδας χωρίς να έχει υποστεί υπάρχει διύλιση. Η μυρωδιά της φρέσκιας καρύδας και η εξωτικά νόστιμη γεύση της διατηρούνται.

Ιδανικό για Χρήση στο Σώμα, στα Μαλλιά, Ως Συμπλήρωμα Διατροφής, στη Ζαχαροπλαστική, στο Μαγείρεμα.

H καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων. Το ανθρώπινο δέρμα αντιδρά πολύ θετικά στα ευεργετικά συστατικά της καρύδας, τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του. Έρευνες έχουν δείξει ότι υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.
Είναι εξαιρετικό για απώλεια βάρους γιατί δεν μεταβολίζεται ως λιπαρό από τον οργανισμό αλλά προωθείται στο συκώτι, όπου χρησιμοποιείται άμεσα για ενέργεια (energy fat). Επιπλέον, προάγει τη διαδικασία καύσης του λίπους (θερμογένεση).
Το παρθένο λάδι καρύδας είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.
Επίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια. Επίσης, ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος καταπολεμώνται αποτελεσματικά έπειτα από συστηματική χρήση λαδιού καρύδας.

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και στη μαγειρική καθώς αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.
Είναι και ιδανικό καλλυντικό για διάφορες χρήσεις, όπως για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος, για μετά την ηλιοθεραπεία, για το ντεμακιγιάζ και ως μαλακτικό μαλλιών για το μπάνιο.
Iδανικό για επάλειψη και πολύ χρήσιμο ως συστατικό μαγειρικής γιατί δεν καίγεται και δεν οξειδώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καλλυντική χρήση στο δέρμα και τα μαλλιά. Δεν περιέχει χοληστερόλη, trans-λιπαρά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Βάρος 500 g