Λάδι Αβοκάντο

 3.50

In Stock

Λάδι Αβοκάντο 100ml

Tο λάδι αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα βρώσιμα έλαια που δεν προέρχονται από σπόρους, αλλά από το σαρκώδη καρπό τους.
Το φυτικό λάδι Αβοκάντο είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται σε πρόσωπο, λαιμό, σώμα και μαλλιά.

Θρεπτικό λάδι πλούσιο περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β, D, Ε και φυτοστερόλες. καθώς και κάλιο – γνωστό ως ορυκτό της νεότητας. Περιέχει επιπλέον, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, β-καροτένιο και περισσότερο από 20% βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Επειδή είναι παχύ και αρκετά λιπαρό, με βαριά υφή λάδι, συχνότατα αραιώνεται με άλλα φυτικά έλαια για τις συνταγές καλλυντικών και για τα μείγματα ελαίων μασάζ, Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές έλαιο βάσης μετά το αμυγδαλέλαιο σε χρήση.

Οφέλη από λάδι αβοκάντο στο δέρμα

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά απαραίτητο στα ξηρά, αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα, απλώνεται ικανοποιητικά στο δέρμα αφήνοντας μια ευχάριστη κέρινη αίσθηση στην αφή.

Επιπλέον μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης και προλαμβάνει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, καταπολεμά τις πανάδες, γεροντικές κηλίδες και τους μεγάλους πόρους.
Απορροφάται εύκολα ως τη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος δηλ. το υπόδερμα ή υποδερμίδα* για το λόγο αυτό είναι πολύ καλό λάδι για την περιποίηση των πανάδων και των μεγάλων πόρων.

Βάρος 115 g