Λάδι Καρύδας

 2

In Stock

Λάδι καρύδας 100ml

Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών σου. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής».

Το οργανικό, έξτρα παρθένο λάδι καρύδας είναι πολύ υγιεινό και το άρωμα του μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E.

Για λαμπερά υγιή μαλλιά, για υπέροχο δέρμα, για ενυδάτωση σώματος και ηλιοκαμένο δέρμα χωρίς κινδύνους.

Καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα: Τώρα που έρχεται και καλοκαίρι ξεκίνα να περιποιέσαι λίγο πιο εντατικά τις περιοχές που εντοπίζεις ό, τι το χρειάζονται. Σε 10 γρ. από λάδι καρύδας, πρόσθεσε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο αρκεύθου (juniper) και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ και κάνε μασάζ.

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και στη μαγειρική καθώς αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.
Είναι και ιδανικό καλλυντικό για διάφορες χρήσεις, όπως για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος, για μετά την ηλιοθεραπεία, για το ντεμακιγιάζ και ως μαλακτικό μαλλιών για το μπάνιο.

Βάρος 115 g